Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl

Lebert Equalizer XL

Veel personal trainers werken reeds met de Lebert Equalizer. De Lebert Equalizer is een draagbaar, eenvoudig trainingsapparaat, waarmee het hele lichaam getraind kan worden.

Opdrukken, dips, optrekken, beenheffen, zijwaarts beenheffen – de gebruiksmogelijkheden van de Lebert Equalizer zijn vrijwel onbeperkt!

129,95

Beschikbaar via nabestelling

Vergelijk
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Lebert Equalizer XL

De Lebert equalizer XL komen per paar en zijn de nieuwe trainingssensatie onder personal trainers. Ook bij bootcampers wordt het inmiddels veel gebruikt.

De Lebert Equalizer XL is een draagbaar, eenvoudig trainingsapparaat, waarmee het hele lichaam getraind kan worden. Arm-, rug-, borst- en beenspieren worden met de Lebert Equalizer XL getraind. De intensiteit van de work-outs met de Lebert Equalizer worden bepaald door verandering van bijvoorbeeld de benen tijdens een oefening.

Met de Equalizer kun je o.a opdrukken, dips, optrekken, been heffen en zijwaarts heffen etc.

De XL variant is 7,5 cm hoger dan de standaard Equalizer en daardoor, in vergelijking met de standaard variant,   ideaal voor iedereen boven de 1.80 meter.

Opdrukken, dips, optrekken, beenheffen, zijwaarts beenheffen – de gebruiksmogelijkheden van de Lebert Equalizer zijn vrijwel onbeperkt! Iedereen kan met de Lebert Equalizer trainen. Zowel individueel als in groepsverband.

Productspecificaties

Elk van de Lebert Equalizerframes is 80 cm hoog en 63 cm breed. De robuuste constructie van de Lebert Equalizer heeft een draagvermogen van maximaal 180 kg. En met zijn gewicht van 3,6 kg per stuk zijn ze ook gemakkelijk mee te nemen

Al met al een toestel voor een totale lichaamstraining met een geringe afmeting

De Lebert Equalizer wordt met een Engelstalige DVD en work-out poster geleverd

De Lebert Equalizer: Een totale lichaamstraining met een toestel dat zeer weinig plaats inneemt.

Klik op  lebertfitness voor de website van Lebert

Kleur

Chrome, Zwart

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?