Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
Core Power soft plyo box 3-in-1
  • Core Power soft plyo box 3-in-1
  • Core Power soft plyo box 3-in-1

Core Power soft plyo box 3-in-1

Vergroot uw atletisch vermogen door sneller en explosiever te worden met Core Power soft plyo box 3-in-1

229,95

Vergelijk
Categorieën: ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Core Power soft plyo box 3-in-1

Deze multifunctionele soft plyo box is ideaal als je op zoek bent naar een gebruikersvriendelijke compacte stevige plyo box die weinig ruimte inneemt.
De soft plyo box is kantelbaar op 3 hoogtes:
– 51 cm (20 inch)
– 61 cm (24 inch)
– 76 cm (30 inch)

Dankzij de stevige maar zachte vulling is deze plyo box stabiel en veilig. Qua afmetingen is deze vergelijkbaar met onze houten versie. En heeft dezelfde eigenschappen als de stapelbare soft plyo boxen, maar is veel compacter en voordeliger in aanschaf.

De Core Power Soft Plyo Box 3-in-1 is geschikt voor intensief gebruik (let wel op dat de vloer schoon en egaal is). Deze plyo box is veiliger en zachter dan de houten plyo box. Bij box jumps heb je meer demping waardoor de gewrichten minder worden belast. Mocht je een keer naast de plyo box springen dan beschermt de zachte foamlaag je benen.

De bewegingen die met plyometrische training beoefend worden zijn explosief en functioneel. Denk hierbij aan draaien, gooien, duwen, springen en rennen, dit zijn allemaal functionele bewegingen. Tijdens plyometrische training wordt er gewerkt aan de snelle spiervezels van het lichaam, waardoor je o.a. beter kan bewegen en je een sterker lichaam zult krijgen. Hiernaast is het ook erg goed voor de mobiliteit van het lichaam. Een populaire plyometrische oefening in CrossFit is de box-jump. Andere oefeningen met de plyo box zijn Bulgarian squats, step-ups, push-ups en box-march-jumps.

Door het lichte gewicht is de soft plyo box makkelijk te kantelen en pas je gemakkelijk de hoogte aan op je eigen niveau. In plaats van 3 losse plyo boxen volsta je nu met de Core Power 3-in-1 plyo box en bespaar je veel ruimte. De soft plyo box een hoogwaardige afwerking.

3 Verschillende hoogtes: 51 – 61 – 76 cm.
De afmetingen zijn in inches op de plyo box afgebeeld.

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?