Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
Kettlebell alle
  • Kettlebell alle
  • Kettlebell

Kettlebell

Dankzij de hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één sessie te trainen.

10,2579,95

Clear selection
Vergelijk
Categorieën: ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Kettlebell

Kettlebells zijn Russische trainingsgewichten waarvan de vorm lijkt op een kanonskogel met een handgreep. Deze onverslijtbare gewichten bestaan uit een roestvrije gietijzeren kogel met een stevig handvat.

De Kettlebell is een draagbare ‘Total Gym’. Dankzij de hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één sessie te trainen.

Vanwege de combinatie van kracht en cardio is een kettlebell training van toegevoegde waarde voor iedere vorm van duursport of krachtsport. Het is de ultieme alles in één fitness oplossing en je hebt maar een paar vierkante meter nodig. Een kettlebell is zeer goedkoop vergeleken met het aantal fitnesstoestellen dat je in huis zou moeten halen om dezelfde oefeningen te kunnen doen. Je hebt er maar één nodig om je hele lichaam te trainen. Kortom, een goede investering.

De Kettlebell is leverbaar in 8 verschillende gewichten.

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?