+(31) 255756950
info@pauldevlugt.nl
Hyper Wear Sandbell divers
Hot
  • Hyper Wear Sandbell divers
  • Hyper Wear Sandbell 1
  • Hyper Wear Sandbell 40
  • Hyper Wear Sandbell
  • Hyper Wear Logo

Hyper Wear Sandbell

De Hyper Wear Sandbell is gemaakt van rekbaar neopreen. Het is een kruising tussen een dumbell, een barbell, een medicine ball, een grip bag, een stabiliteitskussen, een slam ball, een sandbag, een gliding disk en een kettlebell.

13,50125,20

Clear selection
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Hyper Wear SandBell

De Hyper Wear Sandbell is het meest veelzijdige en functionele trainingsgewicht op de markt! De SandBell, gemaakt van rekbaar neopreen, is een kruising tussen een dumbell, barbell, medicine ball, grip bag, stabiliteitskussen, slam ball, sandbag, gliding disk en een kettlebell.

Het gewicht van de Hyper Wear Sandbell varieert van 1 kg tot zelfs 25 kg! Het gewicht is afgebeeld op de SandBell en de gebruikte kleurcodes geven een visuele indicatie van het gewicht. Het gebruik van neopreen maakt het vastpakken van de SandBell eenvoudig, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks intensief te gebruiken.

Hyper Wear maakt gebruik van een gepatenteerd mechanisme dat het mogelijk maakt voor de gebruiker om de SandBell zelf te vullen met droog zand. Hierdoor kan het gewicht in de SandBell kan naar eigen behoefte worden aangepast, waardoor hij steviger of juist zachter wordt.

De Hyper Wear SandBells zijn op verzoek ook leverbaar gevuld met zand.

Ook is er de Hyper Wear Steelbell. Dis de zwaardere versie van de SandBell. Met een dikkere rand, dikker neopreen en een sterker ventiel behoudt de SteelBell de veilige eigenschappen van de SandBell. Het gewicht van de SteelBell varieert van 2,5 kg tot maar liefst 91 kg!

 

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?