Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
BOSU Balance Trainer Home Edition
  • BOSU Balance Trainer Home Edition
  • BOSU Balance Trainer Pro2
  • BOSU Logo

BOSU Balance Trainer Home Edition

De BOSU Balance Trainer geschikt voor thuisgebruik.

229,00

Vergelijk
Categorieën: , ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

BOSU Balance Trainer Home Edition

De BOSU Balance Trainer Home Edition verbetert coördinatie, balans en kracht. Deze hometrainer wordt geleverd met pomp handleiding en DVD met 4 complete workouts.

BOSU staat voor ‘Both Sides Utilized’, wat betekent dat zowel de bolle als de platformzijde van de BOSU Balance Trainer kan worden gebruikt.

Onder het motto ‘making every workout better’, zorgt de BOSU Balance Trainer voor meer instabiliteit en wordt tijdens iedere workout het lichaam extra uitgedaagd. Hierbij vervult vooral de core een belangrijke en actieve rol. De core is de belangrijkste schakel tussen het onder- en bovenlichaam en zorgt ervoor dat onze bewegingspatronen en vaardigheden, die we nodig hebben in sport, werk en dagelijkse activiteiten, worden verbeterd.

BOSU Balance Trainer HOME heeft een enkel gelaagd platform met antislip dopjes aan de onderzijde. De HOME edition is speciaal ontwikkeld om mee thuis te trainen en is niet geschikt voor grootschalig gebruik in bijvoorbeeld fitnesscentra en fysiotherapie praktijken.

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?