Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
aerosling Row-stick
  • aerosling Row-stick
  • aeroSling Logo

aeroSling Row-Stick

De Row-Stick wordt gebruikt om stabiele en gecontroleerde bewegingen te maken i.p.v. felle trek- en stootbewegingen.

81,95

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: , ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

aeroSling Row-Stick

De aeroSling Row-Stick vergroot de trainingsmogelijkheden van de Slingtrainer. De Row-Stick wordt gebruikt om stabiele en gecontroleerde bewegingen te maken i.p.v. felle trek- en stootbewegingen.

 

De aeroSling Slingtrainer is hét veelzijdige en unieke trainingsapparaat uit Duitsland. Je traint hiermee je kracht, uithoudingsvermogen en spiercoördinatie. Met de aeroSling Elite kun je overal je workout verrichten.

Het kenmerk van aeroSling Slingtraining is ‘Suspended Pulley training’. Suspension Training gecombineerd met het ‘Pulley’ systeem maakt aeroSling het meest opvallende en innovatieve fitnessproduct.

Dankzij het geïntegreerde katrolsysteem van de aeroSling Slingtrainer wordt trainen nog uitdagender! De katrol zorgt voor nog meer balansuitdaging tussen de linker en rechter lichaamshelft. Het dwingt de romp tot stabilisatie en maakt het mogelijk om de armen afhankelijk van elkaar te bewegen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld schouderrevalidatie. Ook maakt het katrolsysteem alternerende bewegingen mogelijk, waarbij de romp actief roteert en waarmee over de volledige Range of Motion kan worden bewogen.

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?