Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl

Blog bericht

Fysiotherapie en PDV Sport en Revalidatie

Het nieuws naar aanleiding van de nieuwe maatregelen met betrekking tot covid-19 dat de fysiotherapeut alleen nog op uitdrukkelijk verzoek van de arts hands-on mag behandelen, betekend voor veel mensen dat de behandelingen zijn geannuleerd. Heel vervelend, zeker als je veel pijn of een bewegingsbeperking hebt waardoor je niet in staat bent om optimaal te functioneren.

Behandeling op afstand

Om u een alternatief te bieden voor uw vertrouwde behandeling, werken wij binnen dryneedlingVelsen en Careworx met Physitrack. Middels dit systeem zijn wij in staat om u op afstand te behandelen. Wij leggen u graag uit hoe dit werkt.

Zelf werken aan uw herstel

Wij kunnen u ook via beeldbellen ondersteunen bij het gebruik van de middelen die te koop zijn bij PDV Sport en Revalidatie. Wanneer u advies wenst over de aanschaf van middelen kunt u ons om vrijblijvend advies vragen.

Aanmelden voor behandeling op afstand of zelf werken aan uw herstel?

Vul het aanmeldingsformulier in op de pagina van dryneedlingvelsen

Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Samen stellen we dan een oefenprogramma op maat op, of helpen we u het juiste middel uit te zoeken zodat u zelf thuis aan uwe herstel kunt werken.

Het te gebruiken middel moet u natuurlijk wel kopen of heeft u reeds in uw bezit.

Het consult én het oefenprogramma worden gedeclareerd als één zitting bij uw zorgverzekeraar. U heeft daar wel een aanvullende verzekering voor fysiotherapie nodig.

Dus kom in actie, wij staan voor u klaar om u ook in deze bijzondere tijden te ondersteunen bij uw herstel.

Links

Klik hier om meer te weten te komen over Physitrack

Klik hier voor voorbeeldfilmpjes van het gebruik van enkele producten