Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl

Blog bericht

De Power Set Pro is de meest complete set van Let’s Bands. De set bevat 3 powerbands mini en 2 max in 5 verschillende weerstanden

Thuis Trainen

Door het sluiten van de sportscholen zijn mensen massaal thuis gaan trainen. Snel werden er producten aangeschaft of geleend van de lokale sportschool en gingen de mensen aan de slag.

De eerste dagen is dat natuurlijk geen probleem maar hoe hou je het thuis trainen vol:

– Train zoveel mogelijk op vast tijden. Behoudt je ritme en laat trainingen onderdeel zijn van je dagelijkse routine.

– Zorg dat de ruimte waarin je traint opgeruimd is, zodat je tijdens het trainen achter elkaar door kan gaan zonder steeds spullen te moeten verplaatsen.

– train in kleding waarin je normaal ook sport. Door het omkleden van je dagelijkse outfit naar je sportkleding ben je al bezig met datgene dat je gaat doen, namelijk sporten, en doe je het niet even snel tussendoor. Goed sporten vereist namelijk een goede concentratie.

– zorg dat je van te voren al bepaald hebt wat je gaat doen. Maak dus gewoon een schema van te voren. Dat kunnen bijvoorbeeld best 4 weken dezelfde oefeningen zijn,  of op bijvoorbeeld maandag, en donderdag een bepaalt schema en op dinsdag en vrijdag. Bepaal ook je trainingsdoel en hou de vorderingen die je maakt bij. Dat zorgt voor extra motivatie.

– zorg dat je hele lichaam aan bod komt in je trainingsschema. Dat hoeft niet altijd in 1 training maar kan ook verspreidt worden over meerder trainingen.

Producten die je goed kunnen helpen bij je training zijn bijvoorbeeld de sets van Let’s bands.

Let’s Bands Power Pro en de Let’s Band Power Set Lady

Koop hier de set: Power Set Lady of de Power Set Pro