Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl

Blog bericht

Begint thuis sporten saai te worden?

We zitten nu inmiddels zo’n 5 weken in de intelligente lockdown. Iedereen heeft dit op zijn eigen manier volbracht. Mensen zijn thuis gaan klussen, werken massaal thuis en anderen zijn fanatiek thuis gaan sporten.

Voor de thuissporters begint het nu misschien een beetje saai te worden. Je bent uitgekeken op de trainingsmaterialen die je hebt, of je bent door de variatie van oefeningen heen. Sporten blijft echter heel belangrijk. Sporten houdt je fit en fitte personen zijn minder vatbaar. Ook zijn de verschijnselen van ziekte over het algemeen minder ernstig bij personen die fit zijn.

Een goede balans in het thuis sporten is overigens erg belangrijk, de inspanning moet bijvoorbeeld niet té zwaar zijn. Heb je hier vragen over, ik adviseer je graag!

Om de sleur van het thuis sporten te doorbreken heb ik twee multifunctionele trainingsmiddelen in de aanbieding gedaan. Tot en met 26 april zijn ze aan te schaffen met 15% korting. Met elk middel kunnen meerdere oefeningen gedaan worden, ze zijn makkelijk mee te nemen zodat je ook buiten kunt trainen. Verder zijn deze trainingsmiddelen geschikt voor gebruik door het hele gezin, samen met je kinderen trainen is ook nog eens heel leuk om te doen.

De Kamagon Ball

De Kamagon Ball is uniek op het gebied van instabiliteitstraining. De Kamagon Ball is gevuld met water en maakt gebruik van hydro-inertia technology.

Hydro inertia technology gebruikt de traagheid van water als basis voor instabiliteit. Met de Kamagon Ball kunnen dezelfde oefeningen als een medicine ball en een kettlebell worden uitgevoerd.

De handvatten aan beide zijde van de bal zorgen voor meer grip en biedt extra mogelijkheden voor oefeningen.

De grote kamagon ball (14″) kan met maximaal 20 liter water gevuld worden, en de kleine versie (niner) met maximaal 5 liter water.

klik hier voor de aanbieding van de Kamagon Ball of hier voor de Kamagon Ball Mini

XCO Trainer

De XCO Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren.

De XCO Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit in de XCO Trainer ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.

De XCO Trainer is in 4 verschillende maten: Small, medium, large en X-large. Kijk voor de verschillen tussen de maten bij de XCO trainer op mijn site

Klik hier voor de aanbieding van de XCO Trainers

Geretaleerde Berichten

Lets' Bands power set Pro
Thuis Trainen

Tips en middelen om thuis fit te worden of te blijven.