+(31) 255756950
info@pauldevlugt.nl
SensoPro-Trainer
  • SensoPro-Trainer
  • Sensopro trainer
  • Senso pro kantelbord
  • Senso Pro trainer

SensoPro Trainer

Nu te zien op de Fibo hal 7 stand C45

Categorie:
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

SensoPro trainer

De trainingssensatie uit Zwitserland is nu in Nederland. Het eerste exemplaar staat bij Careworx. Deze praktijk is gelegen in Velsen-Zuid.  De SensoPro trainer is het toestel om coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en explosieve kracht te trainen. Binnen 20 minuten en op maar één trainingstoestel. De SensoPro trainer is dus een compleet trainingstoestel, en neemt niet meer dan 3 m2 aan ruimte in. De afmetingen zijn 2,50m x 1,40m x 2,35m en hij weegt ongeveer 280 kg.

De SensoProtrainer is:
-Effectief en efficiënt, je traint namelijk je hele lichaam met maximale spieractiviteit.
-Individueel en doelgericht, er zijn namelijk trainingsprogramma’s voor topniveau, recreatiefniveau, fitness, revalidatie, etc.
-Interactieve video training met “jouw coördinatie trainer”, de uitgebreide range of trainingsvideo’s houden je gemotiveerd en helpen je de gestelde doelen te behalen.

Het product:

De SensoPro trainer bestaat uit een swingboard dat zowel los als vast te gebruiken is.

 

Door dat swingboard ben je continue bezig om je stabiliteit te trainen tijdens de oefeningen. Er kan getraind worden door middel van elastische  banden op drie verschillende niveaus qua weerstand. Ook kunnen de elastische banden gebruikt worden om steun te bieden tijdens balans verstoringen. Het kloppend hart van de SensoPro trainer is de Video trainer (zie video hieronder).
Het videosysteem zit direct op het apparaat gemonteerd. Door middel van het systeem wordt de klant tijdens zijn training begeleid en gestimuleerd. Door het videosysteem kan een klant volledig zelfstandig trainen.

Het videosysteem bestaat uit 39 verschillende trainingsprogramma’s met video’s. Verdeelt over de categorieën: revalidatie, gezondheid, fitness en pro.
Elk trainingsprogramma wordt volledig meegedaan op het videosysteem. Je ziet de uitvoering van de oefeningen van achter en van opzij.

” target=”_blank”>Video systeem

Wilt u meer informatie, of een afspraak maken om de SensoPro te ervaren? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met u op.
Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?