Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
Handy Gym Original
  • Handy Gym Original
  • Handy Gym Original

Handy Gym Original

De Handy Gym maakt gebruikt van vliegwiel technologie, dit maakt excentrisch trainen overal mogelijk. Doordat het vliegwiel mechanisme ronddraait ontstaat er een kracht waarbij geen zwaartekracht nodig is, zo creëer je dus weerstandstraining zonder ook maar een kilo op te tillen.

610,00

Categorieën: ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Handy Gym Original

Handy Gym is de nieuwste en innovatiefste fitnesstool van dit moment. De Handy Gym maakt gebruikt van vliegwiel technologie, dit maakt excentrisch trainen overal mogelijk. Doordat het vliegwiel mechanisme ronddraait ontstaat er een kracht waarbij geen zwaartekracht nodig is, zo creëer je dus weerstandstraining zonder ook maar een kilo op te tillen.

Excentrisch trainen
Wanneer je aan het koord van de Handy Gym trekt begint de concentrische fase. Dit zorgt ervoor dat het mechanisme op snelheid gebracht wordt en het koord op lengte komt. Wanneer het koord zijn maximale lengte heeft bereikt komt door deze vrij gekomen kracht automatisch de excentrische fase. Het is de bedoeling om deze “tegen te houden” zodat je zelf kracht levert in de excentrische fase. Vervolgens begint dan weer de concentrische fase.

De Handy Gym Original is het basispakket voor een volledige lichaamstraining, voornamelijk thuis, of om je upper-body buiten te trainen, tijdens het reizen of op kantoor.

Dit pakket bevat 8 onderdelen:
√ Handy Gym Base met handgrip en Rope Regulator (met key)
√ Blauwe Inertial Discs (2)
√ Wall mounting plate
√ Multipurpose handle

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?