Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
BOSU Ballast Ball 5 pack
  • BOSU Ballast Ball 5 pack
  • BOSU Ballast Ball2
  • BOSU Balance Trainer Pro5
  • BOSU Logo

BOSU Ballast Ball

De BOSU Ballast Ball is een stability ball, gevuld met kunststof korrels. Deze kunststof korrels vormen de “ballast”. Door dit gewicht zijn de mogelijkheden nog groter dan met een originele oefenbal.

98,49

Categorieën: , ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

BOSU Ballast Ball

De BOSU Ballast Ball is een stability ball, gevuld met ongeveer 3 kg kunststof korrels. Deze kunststof korrels vormen de ‘ballast’. De diameter van de doorzichtige oefenbal is 55-65 cm. Deze BOSU Ballast Ball biedt dezelfde trainingsopties als de traditionele stability ball en voegt een breed scala aan mogelijkheden toe.

De Ballast Ball blijft op z’n plaats
De massa in de bal zorgt evoor dat de bal niet wegrolt tijdens het trainen. Dit maakt veelzijdiger en intensiever trainen op en rondom de bal mogelijk.

Multidimensonal Load
Het toegevoegde gewicht in de Ballast Ball creëert dynamische weerstand bij bewegingen en doet een beroep op stabiliteit en coördinatie.

Lift it, Shift it & Shake it!
De BOSU Ballast Ball geeft een hoorbare en zichtbare prikkel bij het verplaatsen. Hierdoor ontstaat er directe feedback bij het uitvoeren van de beweging, waardoor er geleerd wordt efficiënter te bewegen.

De BOSU Ballast Ball is een geweldige aanwinst voor uw fitnessruimte of als personal training tool. Het is dé perfecte stability ball en meer!

 

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?