Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
aeroSling XPE
  • aeroSling XPE
  • Slingtrainer BASICS DVD
  • aeroSling Logo

aeroSling XPE

Bij de aerosling XPE zitten de handles vast en kunnen niet vervangen worden door accessoires. De XPE set bevat tevens een Basics DVD.

144,95

Categorieën: ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

aeroSling XPE

Bij de aerosling XPE zitten, in tegenstelling tot de aeroSling Slingtrainer, de handles vast en kunnen niet vervangen worden door accessoires. De XPE set bevat tevens een Basics DVD.

Het kenmerk van aeroSling Slingtraining is ‘Suspended Pulley training’. Suspension Training gecombineerd met het ‘Pulley’ systeem maakt aeroSling het meest opvallende en innovatieve fitnessproduct.

De aeroSling XPE maakt trainen nog uitdagender dankzij het geïntegreerd katrolsysteem. De katrol zorgt voor nog meer balansuitdaging tussen de linker en rechter lichaamshelft en dwingt de romp tot stabilisatie. Ook maakt het alternerende bewegingen mogelijk, waarbij de romp actief roteert en waarmee over de volledige Range of Motion kan worden bewogen. Daarnaast maakt het katrolsysteem het mogelijk om de armen onafhankelijk van elkaar te bewegen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld schouderrevalidatie, waarbij vooral de rotator cuff spieren worden getraind.

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?