Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
aeroSling Flex Clip
  • aeroSling Flex Clip
  • aeroSling Flex Clip2
  • aeroSling Flex Clip1
  • aeroSling Logo

aeroSling Flex Clip

Combineer zowel de standaard Handle als de Flex handle ( S of XL) d.m.v. de Flex Clip.

20,50

Categorieën: ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

aeroSling Flex Clip

Tot nu toe kon u bij de aeroSling Slingtrainer alleen kiezen voor de standaard handle of een Flex Handle ( S of XL). Met de aeroSling Flex Clip kunt u beide handles gelijktijdig combineren. Bevat 2 stuks, maximaal gewicht 60 kg per Flex Clip.


De aeroSling Slingtrainer is hét veelzijdige en unieke trainingsapparaat uit Duitsland. Je traint hiermee je kracht, uithoudingsvermogen en spiercoördinatie. Met de aeroSling Elite kun je overal je workout verrichten.

Het kenmerk van aeroSling Slingtraining is ‘Suspended Pulley training’. Suspension Training gecombineerd met het ‘Pulley’ systeem maakt aeroSling het meest opvallende en innovatieve fitnessproduct.

Dankzij het geïntegreerde katrolsysteem van de aeroSling Slingtrainer wordt trainen nog uitdagender! De katrol zorgt voor nog meer balansuitdaging tussen de linker en rechter lichaamshelft. Het dwingt de romp tot stabilisatie en maakt het mogelijk om de armen afhankelijk van elkaar te bewegen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld schouderrevalidatie. Ook maakt het katrolsysteem alternerende bewegingen mogelijk, waarbij de romp actief roteert en waarmee over de volledige Range of Motion kan worden bewogen.

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?