Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
aeroSling ExpPack
  • aeroSling ExpPack
  • aeroSling Exp Pack1
  • aeroSling Logo

aeroSling ExpPack

Pas eenvoudig de trainingsbreedte van de Slingtrainer aan met de aeroSling ExpPack!

60,95

Categorieën: , ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

aeroSling ExpPack

Met de aeroSling ExpPack kan het ‘werktouw’ van de aeroSling Slingtrainer verdeeld worden over twee katrollen! Hierdoor kunt u eenvoudig de trainingsbreedte van de Slingtrainer aanpassen.


De aeroSling Slingtrainer is hét veelzijdige en unieke trainingsapparaat uit Duitsland. Je traint hiermee je kracht, uithoudingsvermogen en spiercoördinatie. Met de aeroSling Elite kun je overal je workout verrichten.

Het kenmerk van aeroSling Slingtraining is ‘Suspended Pulley training’. Suspension Training gecombineerd met het ‘Pulley’ systeem maakt aeroSling het meest opvallende en innovatieve fitnessproduct.

Dankzij het geïntegreerde katrolsysteem van de aeroSling Slingtrainer wordt trainen nog uitdagender! De katrol zorgt voor nog meer balansuitdaging tussen de linker en rechter lichaamshelft. Het dwingt de romp tot stabilisatie en maakt het mogelijk om de armen afhankelijk van elkaar te bewegen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld schouderrevalidatie. Ook maakt het katrolsysteem alternerende bewegingen mogelijk, waarbij de romp actief roteert en waarmee over de volledige Range of Motion kan worden bewogen.

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?