Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
aeroSling Alu Handle M Double
  • aeroSling Alu Handle M Double
  • aeroSling Logo

aeroSling Alu Handle M Double

De AeroSling Alu Handle M Double is de dubbele versie van de Alu Handle M.

30,95

Categorieën: ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

aeroSling Alu Handle M Double

De aeroSling Alu Handle M Double is de dubbele versie van de Alu Handle M. In tegenstelling tot de enkele versie kan hier makkelijk met 2 handen aan de handgreep worden getraind. De kern van de handgrip is gemaakt van aluminium en gecoat met duurzaam rubber.


De aeroSling Slingtrainer is hét veelzijdige en unieke trainingsapparaat uit Duitsland. Je traint hiermee je kracht, uithoudingsvermogen en spiercoördinatie. Met de aeroSling Elite kun je overal je workout verrichten.

Het kenmerk van aeroSling Slingtraining is ‘Suspended Pulley training’. Suspension Training gecombineerd met het ‘Pulley’ systeem maakt aeroSling het meest opvallende en innovatieve fitnessproduct.

Dankzij het geïntegreerde katrolsysteem van de aeroSling Slingtrainer wordt trainen nog uitdagender! De katrol zorgt voor nog meer balansuitdaging tussen de linker en rechter lichaamshelft. Het dwingt de romp tot stabilisatie en maakt het mogelijk om de armen afhankelijk van elkaar te bewegen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld schouderrevalidatie. Ook maakt het katrolsysteem alternerende bewegingen mogelijk, waarbij de romp actief roteert en waarmee over de volledige Range of Motion kan worden bewogen.

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?