Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl
BOSU Balance Trainer Pro
  • BOSU Balance Trainer Pro
  • BOSU Balance Trainer Pro2
  • BOSU Balance Trainer Pro5
  • BOSU Logo

BOSU Balance Trainer Pro

De BOSU Balance Trainer Pro is uitdagend, toegankelijk, effectief en geschikt voor iedereen!

249,01

Vergelijk
Categorieën: , ,
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

BOSU Balance Trainer Pro

De BOSU Balance Trainer Pro is de ultieme balanstrainer. Als trainingstoestel op zich te gebruiken of in combinatie met andere trainingstoestellen. De BOSU Balance Trainer wordt veel gebruikt door proffesionals en fysiotherapeuten in de sport en tijdens de revalidatie.

BOSU staat voor ‘Both Sides Utilized’, wat betekent dat zowel de bolle als de platformzijde van de BOSU Balance Trainer kan worden gebruikt.

Onder het motto ‘making every workout better’, zorgt de BOSU Balance Trainer Pro voor meer instabiliteit en wordt tijdens iedere workout het lichaam extra uitgedaagd. Hierbij vervult vooral de core een belangrijke en actieve rol. De core is de belangrijkste schakel tussen het onder- en bovenlichaam en zorgt ervoor dat onze bewegingspatronen en vaardigheden, die we nodig hebben in sport, werk en dagelijkse activiteiten, worden verbeterd.

BOSU Balance Trainer PRO heeft, in tegenstelling tot de BOSU Balance Trainer HOME, een dubbel gelaagd platform en een anti-slip band aan de onderzijde voor extra stevigheid, duurzaamheid en grip.

Beoordelingen

There are no reviews yet, would you like to submit yours?