Bepaal uw top navigatie in Apperance > Menus
+(31) 624808004
info@pauldevlugt.nl

Blog bericht

Thuiswerken

Een hoop mensen zijn inmiddels als zo’n 7 weken aan het thuiswerken. Dat is niet altijd even makkelijk en zorgt soms ook voor klachten van rug en nek. Overal op het internet zijn er goede tips te vinden om het thuiswerken zo comfortabel mogelijk te maken.

Belangrijke tips zijn o.a: Neem voldoende pauzes, zorg dat je beeldscherm recht voor je staat, beweeg tussen het werken door regelmatig en zorg voor een goede zitplek.

Zitplek

Om een goede zitplek te creëren kan PDV Sport en Revalidatie u helpen. De komende 2 weken hebben wij de producten van Bac Correc in de aanbieding. Met deze producten ben je in staat om een gewone stoel, zo comfortabel mogelijk te maken, zonder er heel veel aan uit te geven. Natuurlijk is een ergonomisch verantwoorde bureaustoel het beste, maar die zijn heel prijzig.

De producten van Bac Correc (lendenrol, wigkussen elipsekussen) zorgen voor een goede comfort en hebben bewezen dat ze rugklachten kunnen voorkomen.

Stijf en stram

Mocht je toch aan het einde van een werkdag wat stijf of stram zijn dan kunnen de producten van Elasto gel verlichting geven. Ook deze producten zijn de komende 2 weken te koop met 15% korting! De producten van Elasto Gel kunnen zowel warm als koud gebruikt worden. Met de producten van Elasto Gel heb je een gemakkelijk, maar vooral ook veilig, niet lekkend kompres bij de hand. De kompressen vormen zich naar de contouren van het lichaam en blijven zelfs in koude toestand flexibel.

KLik hier voor de aanbiedingen